.

.

Yok şeker tabağı Oturma Odası EV meyve tabağı atıştırma tabağı Kase Modern kurutulmuş meyve tabağı Tutucu (Renk: A, Boyut:

Yok şeker tabağı Oturma Odası EV meyve tabağı atıştırma tabağı Kase Modern kurutulmuş meyve tabağı Tutucu (Renk: A, Boyut:

₺ 2.00
İşlenmemiş

Bu yeni bir tasarım yapısı, zarif standı ile bir lotus şekilli temizle cam kase.Masayı süsleyebilir veya eşyaları saklayabilirsiniz.Kaplamalı güçlü demirden yapılmış, paslanmayacaktır.Ürünün yüzeyi smooth.It çeşitli meyve, sebze vb. Tutabilir.ayrıca mücevher gibi bazı küçük nesneleri saklamak için de kullanılabilir. 1. Boyut manuel olarak ölçülür ve 1-3 cm farka izin verilir (1 cm=0.39 inç).Açıklama : Bu yeni bir tasarım yapısı, zarif standı ile bir lotus şekilli temizle cam kase.Masayı süsleyebilir veya eşyaları saklayabilirsinizkaplama ile güçlü demirden yapılmış, paslanmayacak.Ürünün yüzeyi smooth.It çeşitli meyve, sebze vb. Tutabilir.ayrıca mücevher gibi bazı küçük nesneleri saklamak için de kullanılabilir.Zarif dokulu kaplama, bir sanat eseri kadar güzel olan tutucuya benzersiz bir dokunuş katar.Genel boyut : 29x27 cm/ 11.42x10.63 inç , cam plaka : 18x7/ cm/ 7.09x2.76 inçşartname : Malzeme : demir, camp İçerir : 1 adet meyve kasesinot : Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif ölçüm sapmasına izin verin.2. Renk aynı olsa bile, farklı ortamlar ve farklı ışıklar farklı renkler gösterecektir.Lütfen makul renk farkına izin verin.

R

Sen de olabilir