.

.

6D Kaş Dövme Etiket Profesyonel Su Geçirmez Kaş Transferi Etiket Kaş Makyaj Aracı Kadınlar ve Kızlar için (Siyah) (SİYAH-03)

6D Kaş Dövme Etiket Profesyonel Su Geçirmez Kaş Transferi Etiket Kaş Makyaj Aracı Kadınlar ve Kızlar için (Siyah) (SİYAH-03)

₺ 11.90
İşlenmemiş

Su geçirmez ve Uzun Ömürlü : Şekli ayarlamak için birkaç saniye, su geçirmez tasarım, kaş şekli 1-7 gün boyunca korunabilir, size kolaylık sağlar.Kullanımı Güvenli : Profesyonel kaş dövme çıkartması yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır, kullanımı güvenlidir ve sıkıca yapışabilir ve kalabilir, size güzel bir kullanım deneyimi getirecektir.Uygulaması Kolay : Kaş çıkartmalarını, orijinal kaşları kaplayacak şekilde sırasıyla kaşların üzerine yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin.Sırtı suyla eşit şekilde yayın, 5-10 saniye eşit şekilde ıslatın ve ardından yırtın.Ürün Boyutu : Yaklaşık. 148x210mm / 5.8x8. 3 inç.Doğal ve gerçekçi, kadın göz makyajı için gerekli ürünler.Seçilecek Çoklu Stiller : Aralarından seçim yapabileceğiniz on kaş çıkartma stili vardır, ihtiyaca göre seçim yapabilirsiniz.Rahat ve hızlı, günlük makyaj görünümünüzle iyi eşleşir.Nasıl Kullanılır : 1. Müşteri kaşın büyüklüğüne göre uygun bir kaş şeklini keser; 2. Kaşları cilde yakın tutun; 3. Ön taraftaki şeffaf yapışkan kağıdı yırtın ve iki kaş şeklini makasla kesin; 4. Kaş çıkartmalarını, orijinal kaşları kaplayacak şekilde sırasıyla kaşların üzerine yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin; 5. Sırtınızı suyla eşit şekilde yayın, 5-10 saniye eşit şekilde ıslatın ve ardından yırtın; Çıkarma : Çıkarmak için makyaj temizleyici veya şeffaf bant kullanın.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Kaş Sticker Ürün Boyutu : Yaklaşık. 148x210mm / 5.8 x 8.3 in Uygulanabilir nesne : Kadın Özellikler : Su geçirmez, stilleri açısından zengin, tek kullanımlık, kullanımı kolay, doğal ve gerçekçi Paket listesi : 1 x kaş etiket sayfası Not : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

R

Sen de olabilir