.

.

AMABEAgg Duvar Kancaları 1 Adet Punch-Ücretsiz 360 Derece Dönen Katlanır Kanca, Ev Banyo için,Mutfak, Ofis (11 * 7.5 cm)

AMABEAgg Duvar Kancaları 1 Adet Punch-Ücretsiz 360 Derece Dönen Katlanır Kanca, Ev Banyo için,Mutfak, Ofis (11 * 7.5 cm)

₺ 160.60
İşlenmemiş

Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, su geçirmez ve paslanmaya karşı dayanıklı, sağlam uzun düz saplı ve mükemmel kavisli uçlu. ▲YARDIMCI KANCALAR : Banyo, mutfak, yatak odası, oturma odası, dış mekan, tavan kancaları, ceket kancaları, anahtar kancaları, banyo havlusu kancası, resim kancaları dahil dekorasyonlarda yaygın olarak kullanılır. ▲BASİTLİK : yer kaplamaz ,Duvara asılı/üste asılı, mutfağı genişletmek için dikey alanı serbestçe kullanabilir. ▲ güçlü kohezyon ile forces.No yapışkan kalıntı / Çivi, vida veya bant gerekmez.24 saat sonra kullanılması önerilir. ▲BİRÇOK YÜZEY : Seramik, cam, ahşap, plastik eşya, metal yüzey için uygundur.Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, su geçirmez ve paslanmaya karşı dayanıklı, sağlam uzun düz saplı ve mükemmel kavisli uçlu. ▲YARDIMCI KANCALAR : Banyo, mutfak, yatak odası, oturma odası, dış mekan, tavan kancaları, ceket kancaları, anahtar kancaları, banyo havlusu kancası, resim kancaları dahil dekorasyonlarda yaygın olarak kullanılır. ▲BASİTLİK : yer kaplamaz ,Duvara asılı/üste asılı, mutfağı genişletmek için dikey alanı serbestçe kullanabilir. ▲ güçlü kohezyon ile forces.No yapışkan kalıntı / Çivi, vida veya bant gerekmez.24 saat sonra kullanılması önerilir. ▲BİRÇOK YÜZEY : Seramik, cam, ahşap, plastik eşya, metal yüzey için uygundur.Boyut : 11 * 7cmmalzeme : Absrenk : siyahbeyazağırlık : 34g.

R

Sen de olabilir